Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Energia z prírody

Fotovoltika

Fotovoltické systémy využívajú obnoviteľnú energiu zo slnka na výrobu elektrickej energie pre vašu domácnosť či firmu. Vďaka tejto technológii môžete efektívne znižovať svoje náklady na energiu, zvyšovať energetickú sebestačnosť a zároveň šetriť životné prostredie. Výber vhodného fotovoltického systému závisí od viacerých faktorov, ako sú orientácia strechy, dostupná plocha a vaše energetické potreby.

Fotovoltika prináša aj ďalšie výhody. Elektrická energia vyrobená slnkom môže byť využívaná nielen na napájanie domácich spotrebičov, ale aj na ohrev vody či podporu vykurovacieho systému, čím ešte viac znižujete svoju závislosť na externých zdrojoch energie. Navyše, fotovoltické systémy môžu byť doplnené o batériové úložiská, ktoré vám umožnia uchovať si prebytočnú energiu na neskoršie použitie, napríklad počas noci alebo oblačných dní.

Široká ponuka fotovoltických systémov od nás pokrýva rôzne požiadavky – od menších inštalácií pre rodinné domy až po rozsiahlejšie riešenia pre priemyselné objekty. Investujte do fotovoltiky už pri výstavbe a vyhnite sa budúcim nákladom na inštaláciu. Fotovoltický systém vieme tiež prispôsobiť existujúcej infraštruktúre, takže ho môžete bez problémov integrovať aj do starších stavieb.

Ušetrite až 70% nákladov

Ušetríte väčšinu nákladov na elektrinu

Dlhá životnosť

Životnosť dosahuje viac ako 30 rokov

Administratívu vybavíme

Všetko nechajte na nás

Možnosť dotácie až 4025€

Vďaka programu zelená domácnostiam

PO-Pia 09:00 - 15:00

Kontaktujte nás

Neváhajte nás kontaktovať. Poradíme Vám s výberom.

Prípadne vyplňte formulár a my Vám zašleme predbežnú cenovú ponuku. 

Ak Vás cenová ponuka zaujme, prejdeme na obhliadku miesta realizácie. Po obhliadke vytvoríme finálnu cenovú ponuku.

Obhliadka a cenová ponuka sú ZADARMO!

Naša adresa:

Priemyselná 10, 917 01 Trnava

Náš email:

info@lavafrost.sk

Náš telefón:

0948 242 067

Kontaktný formulár

Napíšte nám: